Prezentatoarea TV Olivia Cucoș a strălucit în lumina săbiilor la Cupa Riposta 2024

Prezentatoarea TV Olivia Cucoș a strălucit în lumina săbiilor la Cupa Riposta 2024, desfășurată în acest weekend la Sala Polivalentă Ioan Kunst Ghermănescu din București. Membra Clubului Sportiv Riposta și-a pus abilitățile la promovarea competiție plină de pasiune și adrenalină.

Într-o scurtă declarație, Olivia Cucoș a spus: “Este o experiență extraordinară să particip la Cupa Riposta 2024. Practic scrima cu drag și mă simt onorată să fac parte din acest eveniment de amploare. Le urez tuturor participanților mult succes și sper că telespectatorii se vor bucura de spectacolul oferit de această competiție pasionantă!”

Ediția a șaptea a Cupei Riposta, organizată în parteneriat cu Federația Română de Scrimă, s-a dovedit a fi un eveniment de amploare, aducând împreună peste 300 de participanți din 20 de țări. Printre acestea se numără Australia, Azerbaidjan, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Germania, Grecia, Italia, Malaysia, Marea Britanie, România, Serbia, Statele Unite ale Americii, Suedia și Ucraina.

Competiția, desfășurată ca parte a Circuitului European al Cadeților, a acordat puncte cruciale pentru calificarea sabrerilor la Campionatul European de cadeți 2024 și la Campionatul Mondial de cadeți 2024. Cu un start la ora 9 în fiecare zi, Sala Polivalentă a fost martora duelurilor spectaculoase, iar finalele au fost programate de la ora 18:00.

Evenimentul a atras și atenția unor invitați speciali de marcă, printre care Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Elisabeta Lipă, șefa Agenției Naționale pentru Sport, și Ana Maria Popescu, multipla campioană mondială și olimpică la spadă.