Marina Creţu a rupt tăcerea şi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Carlo Ancelotti: „În momentul când l-am cunoscut era separat!”

Marina Creţu a decis să împărtășească public detalii despre relația sa timp de 7 ani cu Carlo Ancelotti.Aceasta a ales să rupă tăcerea și să abordeze subiectul în cadrul unei intervenții publice. Românca a respins cu fermitate acuzațiile potrivit cărora ar fi fost motivul divorțului dintre Carlo Ancelotti și soția sa, dezvăluind că, în momentul când l-a cunoscut, antrenorul italian era deja separat de soție.

Marina a detaliat modul în care a început relația lor, menționând că au interacționat inițial în cadrul activităților sale profesionale pentru Modena Football. Ancelotti, fost jucător de fotbal la AC Milan, a fost invitat într-o emisiune unde cei doi au schimbat numere de telefon și au început să converseze telefonic. În timpul acestor convorbiri, Ancelotti i-a relatat situația sa personală și, în ciuda faptului că era conștientă de statutul său marital, cei doi au dezvoltat o relație.

Această declarație a venit în contextul unor zvonuri și speculații care au circulat în presă cu privire la relația dintre Marina Creţu și Carlo Ancelotti. Prin exprimarea sa publică, Marina a dorit să clarifice circumstanțele despărțirii lor și să respingă orice implicare în decizia personală a antrenorului de a se despărți de soția sa.

Această dezvăluire deschisă a adus în prim-plan povestea personală a celor doi, aruncând lumină asupra perioadei lor de 7 ani de relație și oferind o perspectivă directă asupra momentului în care aceasta a început.