Fundatia Alexandrion sprijină tinerii în dezvoltarea potențialului lor. Vizita studenților din Grecia, parte din programul Erasmus Plus la Hotel Alexandrion Experience din Sinaia s-a încheiat cu succes

Fundatia Alexandrion sprijină tinerii în explorarea și dezvoltarea potențialului lor, vizita studenților din Grecia, parte din programul Erasmus Plus la Hotel Alexandrion Experience din Sinaia, s-a încheiat cu succes.

Cei 12 tineri au interacționat cu colegii noștri, au descoperit secretele ospitalității și au fost în centrul activităților pline de dinamism desfășurate de personalul hotelului timp de 2 zile.

În plin sezon de iarnă, au dobândit abilităţi practice și au aflat mai multe despre oraşul Sinaia și atracțiile sale, precum și despre activitatea Alexandrion Group și Fundația Alexandrion.

Sub îndrumarea dlui Ioannis Papaioannou, partenerul Camerei de Comerț și Industrie a României pentru învățământul dual, aceștia au beneficiat de o experiență de 2 zile în care au explorat în profunzime domeniul hotelier pentra ca să poată aplica practic cunoștințele dobândite.

“Fundatia Alexandrion sprijină tinerii în explorarea și dezvoltarea potențialului lor, fiind ferm convinși că este esențial să oferim sprijin şi resurse celor aflați la începutul carierei.

Sperăm că timpul petrecut împreună va rămâne o amintire minunată, iar informațiile acumulate le vor fi de folos în viitorul lor profesional”, se precizează pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion.