Top 5 turnee de tenis pentru pasionații de pariuri sportive

Duelurile la fileu sunt urmărite de tot mai mulți pasionați ai sportului, iar pariurile pe tenis sunt tot mai populare în rândul amatorilor de sport betting. Îți prezentăm în continuare cele mai importante turnee de tenis, pe care să le urmărești pentru spectacolul sportiv din teren și oportunitățile interesante de pariuri online.

Primul turneu de Grand Slam dintr-un an – Australian Open

Australian Open, denumit Happy Slam marchează debutul sezonului de tenis și reprezintă primul eveniment major pentru amatorii de pariuri pe tenis. Australian Open include competiții atât pentru bărbați, cât și pentru femei, precum și probe de dublu și dublu mixt. Acest turneu a fost fondat în 1905 și s-a desfășurat pe diferite suprafețe de-a lungul anilor, cu trecerea de la iarbă la zgură și apoi la suprafețe dure. Arena principală a competiției este Rod Laver Arena, numită în onoarea legendarei figuri a tenisului australian.

Al doilea turneu de Grand Slam al anului – Roland Garros, Franța

Cunoscut oficial sub numele de French Open, este adesea denumit Roland Garros, în onoarea pionierului aviației franceze. Turneul parizian are loc la sfârșitul lunii mai și începutul lunii iunie și se desfășoară pe zgură, ceea ce îl face un eveniment unic printre turneele majore de tenis. Reprezintă o adevărată provocare pentru pasionații de pariuri tenis live, deoarece multe meciuri au fost întrerupte sau chiar amânate din cauza ploii. De curând au fost instalate prelate retractabile, așa că betting-ul pe meciuri de la Roland Garros va fi mai confortabil.

Al treilea turneu de Grand Slam al anului – Wimbledon, Anglia

Cel mai prestigios eveniment de tenis din lume se desfășoară la All England Lawn Tennis and Croquet Club, situat în districtul Wimbledon din Londra, Marea Britanie. Wimbledon are loc în luna iulie, în timpul sezonului de iarbă, și este cel mai vechi turneu de Grand Slam, ce a debutat în anul 1877. Ținuta albă, tradițiile britanice, participarea celor mai importanți jucători din lume – toate acestea fac din Wimbledon un moment important pentru pariuri online pe tenis. 

Ultimul turneu de Grand Slam al anului – US Open

Competiția de tenis de peste ocean se desfășoară anual la complexul sportiv USTA Billie Jean King National Tennis Center din New York City, Statele Unite ale Americii. Este ultimul dintre cele patru turnee majore ale anului și are loc în perioada august-septembrie. US Open este un turneu ce se desfășoară pe terenuri cu suprafață dură, ceea ce oferă un joc rapid și variat, spre deliciul amatorilor de pariuri live pe tenis. Arena principală a competiției este Arthur Ashe Stadium, care este cea mai mare arenă de tenis cu acoperiș retractabil din lume.

Cupa Davis – salatiera de argint, trofeul tenisului pe echipe

Inaugurată în 1900, Cupa Davis reprezintă una dintre cele mai prestigioase competiții de tenis la nivel de echipe naționale masculin. Aceasta este numită în onoarea lui Dwight F. Davis, care a fost un jucător de tenis american și unul dintre inițiatorii evenimentului. El a venit cu ideea trofeului Salatiera de argint, care-i recompensează pe câștigătorii competiției. Echipe naționale din toată lumea concurează în meciuri de tenis la simplu și dublu. Este vorba despre un sistem eliminatoriu, cu runde de meciuri în care echipele se întrec în partide de trei sau cinci meciuri, în funcție de regulile stabilite pentru acel an. Câștigătoarea trebuie să obțină cel puțin trei puncte din cele cinci meciuri pentru a avansa în etapa următoare. Pariurile tenis pre-meci sunt preferate în cazul acestor înfruntări la fileu, care sunt urmărite cu pasiune și entuziasm de fanii sportului alb.

Alege-ți competițiile preferate și joacă responsabil, de fiecare dată când pariezi online pe tenis. Accesează doar aplicații mobile și site-uri ale operatorilor de betting cu licență de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).