AQUA Carpatica se alătură gustului autentic italian și artei culinare ca patrimoniu cultural

AQUA Carpatica se alătură gustului autentic italian și artei culinare ca patrimoniu cultural.

Săptămâna aceasta este despre conexiuni, istorie și, evident, despre gusturi care îți lasă amintiri pentru o viață. Ediția a VIII-a a Săptămânii Bucătăriei Italiene în România vine să ne îmbogățească simțurile și să ne aducă mai aproape de rafinamentul și savoarea dietelor mediteraneene.

Într-o simfonie a gusturilor le oferim tribut maeștrilor culinari ce transformă fiecare masă într-o călătorie culturală.

“Suntem mândri să sărbătorim acest eveniment alături de Ambasada Italiei, Agenția ICE-București și multe alte instituții ce susțin valorile și tradițiile italiene.

Un invitat special care ne onorează cu prezența este Chef Enrico Derflingher, a cărui experiență și pasiune pentru arta gastronomică ne inspiră să apreciem bucătăria italiană ca un element ce definește identitatea unui popor.

Bucuria lui Enrico de a împărtăși tainele gastronomice este o experiență unică, pe care ne pregătim să o savurăm împreună cu Chef Radu Ionescu, la restaurant KAIAMO.

Este esențial să ne educăm în privința etichetării produselor alimentare și să protejăm acele denumiri care garantează origini autentice.

Aceasta nu este doar o săptămână de celebrare, ci și una de învățare și promovare a unui mod de viață sănătos, bazat pe tradiții culinare și vinicole ce au un impact direct asupra stării noastre de bine, iar AQUA Carpatica este cea mai firească potrivire”, se precizează pe pagina de Facebook Aqua Carpatica!

Descoperă mai multe și alătură-te acestei celebrări autentice accesând link-ul de mai jos!

https://lnkd.in/dkitM6cr