Carpathian Single Malt Whisky a obţinut dublă medalie Master la Global Luxury Masters 2023

Carpathian Single Malt Whisky a obţinut dublă medalie Master la Global Luxury Masters 2023.

Competiția a fost o bună ocazie de a marca o altă premieră mondială. Una dintre cele două medalii Master a fost acordată primului whisky single malt afumat din România, Carpathian Single Malt Whisky Peated Cask Strength.

Această expresie a fost o revelație pentru juriu, care a descris notele sale de degustare astfel: “miros de fum de grătar, piersici coapte, gust bogat si condimentat.”

Allan Anderson, Master Distiller Carpathian Single Malt Whisky, a declarat: “Carpathian Single Malt Whisky are din ce în ce mai mult succes.

Expresia Peated Cask Strength va fi atât pe placul celor care sunt obişnuiţi cu whisky-ul afumat, cât și al iubitorilor de whisky afumat.

Orzul maltificat provine de la partenerii noștri din Belgia, afumat cu cea mai bună turbă scoțiană ce conferă un fenol de 35 ppm, care lasă o aromă plăcută de fum, păstrând în același timp dulceața pe care un whisky bun o merită.

Faptul că juriul a fost impresionat de calitățile sale și a decis să îl claseze în topul competiției reprezintă un mare succes pentru Carpathian Single Malt Whisky și pentru Alexandrion Group.”

Cu “un gust plăcut şi bogat ce păstrează note dulci de fructe roşii “, Carpathian Single Malt Vradiano Cask Finish a primit cea de-a doua medalie Master.

Carpathian Single Malt Whisky a fost, de asemenea, cel mai premiat whisky single malt la competiția din acest an, obtinand medalii de aur și de argint.

Medaliile de aur au fost acordate următoarelor whisky-uri Single Malt Carpathian:

🥇Carpathian Single Malt Whisky Single Malt Whisky Madeira Cask Finish

🥇Carpathian Single Malt Whisky Burgundy Cask Finish

🥇Carpathian Single Malt Whisky Ruby Port Cask Finish

🥇Carpathian Single Malt Whisky Fetească Neagră Cask Finish

🥇Carpathian Single Malt Whisky Cognac Finish

Medaliile de argint au fost acordate următoarelor whisky-uri Carpathian Single Malt Whisky:

🥈Carpathian Single Malt Whisky Commandaria Cask Finish

🥈Carpathian Single Malt Whisky Amarone Cask Finish

Global Spirits Masters este cea mai apreciată serie de concursuri de degustare în orb din lume. Lansate în 2008, competițiile Global Spirits Masters evaluează și recompensează excelența în producția de băuturi spirtoase, oferind mărcilor o diferențiere esențială pe o piață aglomerată.

Evaluarea este împărțită în competiții specifice fiecărei categorii, pentru a se asigura că fiecare intrare primește cea mai mare atenție din partea unor jurați specializați.

Găzduite în parteneriat cu revista The Spirits Business, rezultatele fiecărei competiții ajung la peste 50.000 de profesioniști internaționali din domeniul băuturilor spirtoase.

Savurează responsabil!