Vărul lui Nadal, învins în primul tur la Vitality Open Tour

Joan Nadal Vives (19 ani), vărul celebrului Rafael Nadal, a fost învins în primul tur al turneului Vitality Open Tour, care se dispută la Tenis Club Curtea de Argeș.

Joan este fiul lui Toni Nadal (59 de ani) – cel care l-a antrenat mult timp pe Rafa. Joan Vives are și un frate mai mare, care practică și el tenis.

Tânărul în vârstă de 19 ani a jucat primul său meci oficial la seniori în 2021, în calificările unui turneu ITF din orașul natal, Monacor. Competiția la care a debutat Joan Nadal Vives a fost găzduită de Academia Rafael Nadal.

Peste 80 de jucători din 15 de țări concurează la cea de a X-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, care este dotată cu premii de 15.000 de dolari, se disputa până pe 13 august, la Tenis Club Curtea de Argeș. Arbitrul principal a fost desemnat Andrei Bardan.

La acest turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Danemarca, Bulgaria, Italia, Germania, Franța, Ecuador, Croația, Chile, Brazilia, Spania, SUA sau Rusia.

Organizatorul Vitality Open Tour 2023 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – https://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, acțiunea fiind cofinanțată de Consiliul Județean Argeș.

Promotorul turneului este Harmony Advertising, iar parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.