Alexandrion Group a participat la târgul “Eastern Wines. Eastern Winds” în Norvegia

Alexandrion Group a participat săptămâna aceasta la târgul “Eastern Wines. Eastern Winds”, organizat în Norvegia, in perioada 8-9 mai, care a reunit producători de vinuri din România, Republica Moldova și Ucraina.

Grupul a fost reprezentat de o selecție de vinuri premiate la competiții internaţionale și de Carpathian Single Malt Whisky, unicul brand de băuturi spirtoase prezent la eveniment.

O parte din vizitatorii evenimentelor desfășurate la Oslo și Trondheim, au savurat expresiile Fetească Neagră, Cognac, Amarone și Commandaria, din gama Carpathian Single Malt Whisky.

Și au aflat mai multe despre ingredientele folosite, procesul de producție, tehnologia folosită și notele de degustare, în cadrul master class-urilor organizate de Allan Anderson, Master Distiller si Colin C. Lovering, Global Brand Ambassador.

Iubitorii de vinuri s-au delectat cu expresii din gamele Hyperion & Hyperion Exclusive, Rhein Extra, Byzantium și Prahova Valley.

Evenimentul de la Oslo, din 8 mai, s-a bucurat de participarea diplomaților de diverse naționalități și a fost deschis prin discursurile Ambasadorului României în Norvegia, Ambasadorului Republicii Moldova în Norvegia și Atașatului de afaceri al Ucrainei în Norvegia.

Toate discursurile au subliniat legăturile puternice, cooperarea și sprijinul dintre aceste trei națiuni prezente în cadrul întâlnirii.

“Publicul norvegian a fost foarte interesat de produsele noastre și o mare parte dintre cei care ne-au vizitat standurile, au demonstrat, prin întrebările adresate membrilor echipei noastre, că știu multe lucruri despre vinuri și despre spirtoase.

Mulțumim partenerului nostru, Aparte Vin, pentru organizare și suport!”, se menționează pe pagina de Facebook Alexandrion Group.