Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, lansată în librării de Sărbători

Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, un proiect Dr. Oetker, este unul dintre cele mai ambițioase inițiative de cercetare gastronomică, o colecție unică de rețete cu prăjituri de tradiție de la noi, de la începuturi până în prezent.

Avem un impresionant tezaur gastronomic al dulcelui, și tocmai de aceea, Dr. Oetker și-a propus prin proiectul Dulce Românie valorificarea acestei moșteniri culturale, parte a identității noastre naționale.

Cartea nu a apărut întâmplător în preajma sărbătorilor. Dincolo de istoriile pline de farmec ale cofetarilor de demult, ea conține o colecție de 80 de rețete de prăjituri de tradiție de la noi, care pot fi vedetele oricărei mese de Crăciun.

Această carte o puteți oferi cadou unei persoane dragi, cu care puteți împărtăși în aceste zile speciale poveștile dulcelui nostru tezaur culinar și un strop de inspirație pentru mese reușite in familie. Cartea poate fi găsită de acum în librariile Cărturești sau online, pe site-ul www.carturesti.ro .

Pentru a descoperi mai multe detalii si povești surprinzătoare ale campaniei inițiată de Dr. Oetker, vă invităm să vizitați site-ul www.dulceromanie.ro .

Fondată acum 130 de ani în Bielefeld, compania de familie Dr. Oetker este una dintre cele mai importante companii de produse din industria alimentară germană, iar în România activează încă din anul 1998.

Astăzi, Dr. Oetker România ocupă, cu cele peste 250 produse, poziţia de lider de piaţă pe categoriile sale: ingrediente pentru prăjituri, deserturi pudră, conservanți pentru legume și fructe, pizza & snack-uri congelate.

Dr. Oetker vine în sprijinul consumatorilor, oferindu-le soluții la îndemână pentru cele mai delicioase și rapide deserturi de casă precum și produse gata preparate ce aduc deliciul oricărui moment.