Victor Yila, încântat de noul acoperiș tricolor de la Pensiunea Victoriei 35 B

Actorul Victor Yila a afirmat de fiecare dată când a avut ocazia că Pensiunea Victoriei 35 B din Curtea de Argeș reprezintă a doua casă pentru el.

În acest loc care îi este extrem de drag, care a devenit a doua lui casă, Victor vine încă din vremea studenţiei, informează Revista Sport Magazin. Între timp a adus-o și pe soția lui Oana aici, apoi pe fetițele Miriam și Ines, locşorul de la Victoriei 35 B devenind și pentru ele ca o a doua casă.

În ultima lui vizită cu falimila din week-end, la Curtea de Argeș, Victor Yila a fost încântat de acoperișul tricolor de la Pensiunea Victoriei 35 B.

Acoperișul metalic tricolor a fost achiziționat de la Viking Profil prin intermediul companiei Emi Laser Solution din Pitești (emiroof.ro), patronată de Marin Emilian – (tel – 0746122644)

Viking Profil SRL (vkp.ro) este compania românească ce face parte din grupul Blachy Pruszyński, cel mai mare producător de învelitori metalice şi sisteme de faţade din Polonia şi unul din cei mai mari producători la nivel European.

Vestea bună pentru argeșeni este că, de anul trecut, produsele Viking Pruszyński pot fi achiziționate și de către argeșeni. Prin intermediul companiei Emi Laser Solution din Pitești (emiroof.ro), patronată de Marin Emilian – (tel – 0746122644).

În România, Blachy Pruszynski produce în cele două fabrici de la Filipeştii de Pădure (PH) şi Craiova sistemele de acoperisuri Viking Pruszyński. Sub acest brand sunt comercializate pe pieţele din România şi Republica Moldova ţigle metalice ce suportă trei tipuri diferite de acoperire – poliester lucios, poliester mat structurat şi poliuretan, o paletă standard de 24 culori, calitatea superioară a materiei prime provenite de la combinate siderurgice verificate în decursul anilor de către GRUPUL PRUSZYNSKI din Polonia.

De asemenea, oferta societăţii include acoperişuri din panouri prefălţuite, tablă cutată pentru faţade şi învelitori, panouri tip casetă şi sandwich, sistemul pluvial Niagara, precum şi diverse elemente de placare pentru faţade arhitecturale din oţel.

Un acoperiş înseamnă, dincolo de protecţie şi acoperire, longevitate în exploatare, o maximă etanşeizare, un aspect ce trebuie să se încadreze în aria arhitecturală a obiectivului.

Viking Pruszyński oferă soluţii complete, pe lângă sistemul de învelitori tip tiglă metalică compania oferă şi piese de finisaj şi accesorii precum: coame, dolii, pazii, frontoane, diferite elemente de îmbinare, toate acestea fiind realizate de firma noastră din aceeaşi materie primă că şi tigla metalică.

Politica de calitate

Apartenenta la grupul Blachy Pruszyński, face că nivelul calității produselor și serviciilor oferite de Viking Profil SRL să fie unul înalt.

Viking Pruszynski are ca principală preocupare clientul, satisfacerea tuturor nevoilor acestuia fiind principalul obiectiv al companiei. Produsele noastre respectă toate normele și standardele de calitate ale UE. Toate soluțiile propuse de Viking Pruszynsky au în vedere deplina satisfacție a cumpărătorilor.

La Viking Pruszynski, stratul de zinc este de minim 200g/mp, indiferent de grosimea tablei. Oferim cel mai mare nivel de zinc în compoziţia tablei, iar garanţia este de 10 ani! Este important să ştii că şi peste 30 ani ai garanţie la sistemul de acoperiş montat şi foarte important are şi cine să ofere această garanţie!

Caravana Viking Pruszyński

Inovația in domeniul acoperișurilor metalice se afla in topul valorilor Viking Pruszyński. De aceea, anul trecut a avut loc pentru partenerii, clientii si colaboratori vizita caravanei de training a Grupului Pruszyński in România.

Caravana s-a oprit în punctele principale ale tării unde, pentru câteva zile a oferi training tuturor distribuitorilor si montatorilor din România.