Limitless Agency. Optimizarea shopping-ului online pentru Black Friday

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33, l-a avut ca invitat pe Cristian Bolocan, Head SEO & Partner la “Limitless Agency”- agenție de marketing online cu peste 10 ani de experiență şi 1800 clienți mulțumiți.

Subiectele abordate au fost legate de Black Friday ȋn E-commerce. Am discutat despre modul în care magazinele online din Romania sunt eficientizate de cātre specialiști. Prin campanii PPC şi Automatizări, acestea sunt pregătite din timp, pentru a oferi clienţilor oportunităţi  de  achiziţii online la preţuri reduse, pe data de 11 noiembrie, de Black Friday.

Pentru a evita reducerile fake și a avea o experienţā cȃt mai placutȃ de shopping online, specialistul SEO de la Limitless Agency ne-a fācut cȃteva recomandāri.

Astfel, putem să cumpărăm eficient prin E-commerce dacȃ:

·        ne trezim devreme pentru shopping-ul online, in ziua de Black Friday, pentru a nu rata Reducerile cele mai vȃnate de consumatori, evitȃnd astfel epuizarea stocurilor

·        ne pregātim din timp lista de cumpȃrȃturi și suntem deschiși inclusiv la produsele accesorii sugerate de magazinele online

·        utilizām comparatoarele de preţuri disponibile pe internet, pentru a evalua preţul produselor dorite

·        ţinem cont cā nu toţi marii retail-eri sunt incluși în rezultatele comparative de preţ, deci, sā facem și personal un Search manual pe internet, pentru a verifica ofertele marilor magazine de profil.

Nu ne ramane decȃt sā urmām recomandārile și sā ne bucurām de produsele cumpārate online, cu REDUCERE, de Black Fridai, pe 11 noiembrie 2022.

Iar pentru antreprenori: dacā nu v-aţi pregātit încā magazinul online, Limitless Agency v-il poate optimiza, astfel încȃt sā devinā alegerea potrivitā pentru consumatorii de  e-commerce!