#Focustogreenecolife -“Regândeste turismul”

Ziua mondială a turismului este marcată, în fiecare an, la 27 septembrie, de către 159 de ţări, şase membri asociaţi şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) – agenţie specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU). Sărbătoarea oficială din acest an va fi găzduită de Indonezia, celebrând această oportunitate de a regândi modul în care facem turism pentru un sector mai durabil, mai incluziv și mai rezistent.

„Regândirea turismului” este tema Zilei Mondiale a Turismului 2022.

Evenimentul lunar “Focus to Green-Eco-life”, susținut de AQUA Carpatica, prin care sprijinim mediul ȋnconjurător şi viaţa verde a planetei, ne aduce cu această ocazie oportunitatea de a ne … regandi călătoriile! In aceasta zi ne adunam impreuna pentru a impartasi poze, amintiri, trairi si experiente avute ca turiști prin România!

CUM?

Avem nevoie de tine, pentru a prezenta pe deplin potențialul turismului și de a aduce comunitățile împreună.

CE?
Trimite fotografii și videoclipuri (personale) de înaltă rezoluție care înfățișează cel mai bine întregul lanț valoric; de la producători de suveniruri, la manageri de pensiuni, ghizi turistici și calatori, toți cei care dau puterea turismului de a genera o creștere în țara noastră și de a aduce o transformare pozitivă pentru oameni.

CE FEL DE FOTOGRAFIE?
Oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem. Ei construiesc sectorul turismului și îl fac o platformă puternică pentru creștere și înțelegere, așa că să le dăm cuvântul tuturor:

  • Lucrători din sectorul turismului
  • Comunități locale
  • Călătorii care se implică în activități și evenimente locale
  • Tu, familia ori prietenii, ȋn calitate de … turiști prin România
     Fotografii: minim 300 dpi.
     Videoclipuri: nu mai mult de 1 minut; cel puțin 1080p.

CUM PARTICIPI?
Alege fotografiile și videoclipurile care respectă cele de mai sus.
Trimite-le la contact@focustolife.ro, specificând:
– Subiectul e-mailului: poze/filmări #Focustogreenecolife „Regândeste turismul”
– Persoana de contact

“Focus to Green-Eco-life” ȋţi aduce informaţii interesante despre „lumea verde” şi viaţa Pamȃntului.

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, susţinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), ȋn parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).