Ion Țiriac a asistat la meciul româncelor de la turneul WTA 125 de la CNT

Ion Țiriac a asistat la meciul dintre Irina Camelia Bara și Irina Begu din cadrul turneului WTA 125 de la Centrul Național de Tenis.

Irina Camelia Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA Ţiriac Foundation Trophy, după ce a învins-o pe Irina Bara.

Begu a câştigat, cu scorul de 6-0, 6-2, după o oră şi 14 minute de joc. În sferturi, Irina Begu va juca împotriva sportivei din Ucraina, Kateryna Baindl.

Ion Țiriac a asistat și la meciurile de la Argeș Cup Dr. Oetker ale câștigătoarei și finalistei de la Wimbledon U 14, Alexia Tatu, respectiv Andreea Soare. El a vizitat în luna iulie baza Tenis Club Curtea de Argeș, urmărind pe terenul central prestația celor două campioane.

Copiii de mingi, jucătoarele, oficialii, spectatorii și toți cei prezenți la “Tiriac Foundation Trophy” au putut degusta delicioasele produse Paula Pudding și Pizza Ristorante de la Dr. Oetker de la standul special amenajat la Centrul Național de Tenis din București.

Dr. Oetker contribuie la buna organizare a competiției “Tiriac Foundation Trophy”, turneu WTA 125, organizat la CNT de către FR Tenis și transmis pe Digi Sport.