Hănescu provoacă jurnaliștii la tenis în cadrul Cupei AVH – Revista Sport Magazin

Victor Hănescu va juca tenis cu jurnaliștii în cadrul Cupei AVH – Revista Sport Magazin, programată miercuri, 17 august, de la ora 17:00. Turneul, la care vor participa ziariști și vedete, se va disputa la Academia Victor Hănescu din baza Sportivă Lacul Tei. (Strada Oltețului nr. 30, București).

Competiția, care este organizată de Revista Sport Magazin și Academia Victor Hănescu, este sprijinită de Aqua Carpatica și Alexandrion Group.

De asemenea, reprezentanții mass-media vor putea concura la touchtennis, noua disciplină sportivă din cadrul AVH.  În această vară, Academia de Tenis „Victor Hănescu” a lansat o nouă provocare pentru pasionaţii de mişcare. Este vorba de o nouă disciplină sportivă, tocuhtennis.

Touchtennis este un sport inventat în anul 2003, în Anglia, şi asemenea tenisului de câmp se poate juca individual (proba de simplu). Sau la dublu (feminin, masculin sau mixt).

Dimensiunea terenului este de 12 x 5 pentru simplu şi 12 x 6 pentru dublu. Rachetele şi mingea de joc nu sunt identice cu cele din tenisul de câmp. Iar regulamentul este simplu şi recreativ

(Foto – Facebook Victor Hănescu)