George Cosac: Vitality Open Tour este extrem de important pentru jucătorii români

Președintele interimar al FR Tenis, George Cosac, a fost prezent la turneul Vitality Open Tour de la Tenis Club Curtea de Argeș. El apreciază că această competiție este extrem de important și de folositor pentru jucătorii români.

„De la an la an turneul a devenit tot mai puternic. Prin valoarea jucătorilor și a  meciurilor și nivelul ethnic ridicat. A devenit deja tradiție ca în Curtea de Argeș să se organizeze acest important turneu. Competiție la care vin jucători de pe toate continentele.

Acest turneu este extrem de important și de folositor pentru jucătorii români. Drept dovadă sunt 28 de jucători români care au luat startul în calificări și 15 care joacă pe tabloul principal. Asta și că baza este excelentă, iar organizarea este ireproșabilă. Sportivii sunt foarte mulțumiți de calitatea terenurilor și de ospitalitatea oamenilor de aici”.

George Cosac i-a oferit din partea FR Tenis un wild card jucătorului Christian Teszari.

De asemenea, la competiție a fost prezent și Victor Hănescu, în calitate de antrenor al jucătorului Cezar Crețu.

Peste 80 de jucători din 24 de țări concurează la cea de a IX-a ediție a Vitality Open Tour, competiție din cadrul ITF World Tennis Tour.

Competiția, dotată cu premii de 15.000 de dolari, se dispută în perioada 6-14 august, la Tenis Club Curtea de Argeș.

La acest turneu concurează, în probele de simplu și de dublu, jucători din țări, printre care, Argentina, România, Franța, Bulgaria, R. Moldova, Ucraina, China, SUA, Spania, Italia, Lituania, Uruguay, Serbia, Macedonia, Ungaria, Chile, Australia, Slovacia, Marea Britanie, Elveția, Georgia, Polonia, Canada.

Organizatorul Vitality Open Tour 2021 este Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial al turneului este Dr. Oetker Romania.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/vitalityopentour, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Junior Stars se vor regăsi știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Sponsori ai turneului sunt Euro Tehno Group şi Macromex, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi ziarul Argeș Expres.