Alexandrion Group, încă un sezon alături de FC Petrolul Ploiești

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și Alexandrion Group merge mai departe, intrând, deja, în cel de-al noulea an. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă.

Cel mai vechi partener al clubului, Alexandrion Group, va continua să fie alături de Petrolul și în noul sezon. „Este, deja, cel de-al noulea an de parteneriat între Alexandrion Group și Petrolul Ploiești, iar mesajul președintelui și fondatorului companiei noastre, domnul Nawaf Salameh este acela, că vom continua pe termen nelimitat!

După cum se știe, cea mai mare fabrică a Alexandrion Group este la Pleașa, acolo unde lucrează oameni ce sunt susținători ai Petrolului, astfel încât este de datoria noastră să susținem mai departe echipa! Încercăm, astfel, să dăm un exemplu ca toate marile companii de pe raza județului Prahova să vină și să se alăture acestui proiect, pentru că, fiind în prima ligă, Petrolul are nevoie de susținere financiară”, a mărturisit Valentin Popescu, director de marketing sportiv al Alexandrion Group.

https://youtube.com/watch?v=0jlt5DxtHaw%3Fwmode%3Dtransparent%26enablejsapi%3D1