Câștigătoarea și finalista de la Wimbledon U 14 au participat la Players Party Argeș Cup

Câștigătoarea de la Wimbledon U 14, Alexia Ioana Tatu, și finalista Andreea Diana Soare, au participat la Players Party Argeș Cup Dr. Oetker.

Tatu este prima campioană U14 din istorie la Wimbledon, după o finală sută la sută românească cu Soare. Alexia este componentă a Lotului Național U14 al României, locul 2 în clasamentul FRT și locul 6 în Europa. Ea s-a impus, cu 7-6(2), 6-4, în fața Andreei Soare.

Cele două sportive concurează alături de aproximativ 80 de jucători la cea de a VIII-a ediție a competiției Argeș Cup Dr. Oetker.

Acest turneu internațional rezervat juniorilor, băieți și fete, simplu și dublu, cu vârsta de până la 16 ani, face parte din calendarul Tennis Europe.

Competiția se dispută în perioada 8-17 iulie la Tenis Club Curtea de Argeș. Arbitru principal este Andrei Bardan, iar Directorul General al Turneului este Gheorghe Borțan. Cei doi au fost și ei prezenți la Players Party de la hotel Posada din Curtea de Argeș.

În cadrul Players Party a fost susținut un spectacol artistic de dansuri și muzică populară și s-a servit Bambino Party de la Angelli. Celor mici li s-a adus  un tort special, pregătit cu ingrediente pentru prăjituri si decorațiuni de la Dr. Oetker.

Pe site-ul oficial al turneului www.astenisclub.ro/argescup si pagina de Facebook Tennis Junior Stars se găsesc știri și informații actualizate. Partenerul oficial al Argeș Cup este Dr. Oetker România.  Organizator este Tenis Club Curtea de Argeș, iar turneul se desfășoară sub egida FR de Tenis și a Tennis Europe.

Turneul face parte din calendarul competițional al Tennis Europe Junior Tour. Ediția din acest an se bucură de sprijinul sponsorilor Euro Tehno Group și Macromex. Promotorul turneului este Harmony Advertising. Parteneri media: Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres si Ziarul Argeș Expres.