Alexandrion Group și Padbol România se mută cu evenimentele în Bucovina

Alexandrion Group și Padbol România se mută cu evenimentele în Bucovina. Turneul Bucovinei la Padbol, ediția a doua.

În weekendul 9-10 iulie, Baza Sportivă Campo di Medici Rădăuți organizează, pentru a doua oară, Turneul Bucovinei la Padbol. Este vorba de cel de-al treilea eveniment național al acestui an, turneul național de tip Open, parte integrantă din marele circuit Romanian Padbol Tour.

Turneele Olteniei și Banatului la Padbol, organizate în lunile aprilie și mai, au fost la randul lor monitorizate și apreciate în peste 50 de articole de presă, precum si tranmisiuni live și intervenții in emisuni de specialitate.

Turneul Bucovinei aduce la Rădăuți jucători participanți din diferite colțuri ale țării. Sunt așteptați participanți din București, Craiova, Timișoara, Giurgiu, Cugir, Bârlad, Brașov, Iași, Târgoviște, Ploiești.
Circuitul Romanian Padbol Tour, aflat deja în cel de-al treilea an de existență, ne oferă certitudinea că vom avea parte de un spectacol sportiv deosebit, cum doar la padbol poți vedea!

Alexandrion partener permanent Padbol România

Alexandrion Group, partenerul permanent al competițiilor și evenimentelor Padbol România, asigură buna dispoziție a particianților la festivitatea de premiere și nelipsitul party organizat de gazdele turneului.
Joma Sport, partener tehnic Padbol România, susține din acest an evenimentele naționale prin echipamente sportive de înaltă calitate.

Padbolul, înrudit îndeaproape cu fotbalul, are la rândul lui, propria tehnică, tactică și un dinamism aparte. Padbolul are priză la public, este ușor de filmat chiar din mijlocul acțiunii, astfel încât Bucovina TV va asigura transmisiunea meciurilor catre iubitorii sportului din regiune.

Primul Turneu al Bucovinei (2021) la padbol, adjudecat de fotbaliști

La prima ediție a Turneului Bucovinei la Padbol (2021)au fost prezenți din partea conducerii orașului primarul și viceprimarul Tarevici Cirpian, Administratorii Bazei Sportive Campo di Medici, Irinel Nanu, Lucian Nanu și Daniel Biholari au dat startul competiției alături de Președinta Padbol România, Elisabeta Gherghișan.
După două zile de confruntări în grupe și sferturi, semifinalele și finalele au fost absolute incendiare. Pe locul întâi s-a clasat echipa formată din Surugiu Olivian (fost fotbalist al Universității Craiova) și Popescu Victoraș. Vicecampionii turneului au fost Laurențiu Dinuică și Mihai Roman, binecunoscut fotbalist, actual jucător al FC Botoșani.
Vrabie Mugurel și Turnea Gabriel (Giurgiu), medaliați cu bronz, vin în acest an hotărâți să își câștige titlurile de campioni naționali!