Ne hidratam corect corpul si bucuria. #focustogreenecolife la un galop cu caii

Evenimentul „Focus to green eco life”, sustinut de Aqua Carpatica, te invita sa fii mai responsabil si sa iti asumi contributia vis a vis de viata verde a planetei!

Pe 29 iunie, echipa „Focus to green eco life” s-a intalnit cu copiii, pentru a descoperi impreuna „Un galop cu valurile”. Unde?  Intr-un cadru verde, din localitatea Ganeasa, judetul Ilfov, la centrul de echitatie Hobby Land Ranch.

Cum sa ne gestionam actiunile, cum ne apropiem mai mult de natura, de ceaa ce presupune interactiunea cu mediul inconjurator dar si cu animalele au fost intrebari la care copiii impreuna cu caii au gasit raspunsuri.

Desi caldura a fost destul de mare, apa Aqua Carpatica ne-a insotit si ne-a hidratat corespunzator si de aceasta data.

Ne dorim ca si tu sa fii informat. Sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator. Asuma-ti si tu o mica parte de contributie pentru a pastra mediul si apele cat mai curate!

Evenimentul lunar “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life (focustolife.ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).