Players Party, la ediție aniversară Dr. Oetker Junior Trophy

Jucătorii prezenți la Dr. Oetker Junior Trophy au avut parte de numeroase suprize la Players Party Dr. Oetker Junior Trophy.

Cătălina Cristea (Director Turneu Dr. Oetker Junior Trophy) – „În fiecare an, feed-back-ul a fost unul pozitiv. Foarte mulți părinți, copii, antrenori mi-au tot spus că la Dr. Oetker Junior Trophy e mai bine organizat decât multe turnee de copii de categoria I din Europa.

Ceea ce pe noi ne face să fim mândri că le oferim această șansă. Deși am atâtea turnee în spate Dr. Oetker Junior Trophy, constat că am și acum aceleași emoții ca să iasă totul bine. Mulțumesc Dr. Oetker că în fiecare an este alături de noi și că este susținător al tenisului”.

Players Party din cadrul ediției aniversare de 10 ani Dr. Oetker Junior Trophy a avut loc la Centrul Național de Tenis din București.

Alina Tecșor (antrenor Fed Cup) – „Pentru copii sunt importante momentele frumoase, mai ales în cadrul unui concurs. Pe noi ne bucură această participare a copiilor și promovare a tenisului. Aceste turneu este extraordinar, baza arată senzațional. Părinții sunt foarte mulțumiți, am îmbunătățit lucrurile de la an la an. Sunt foarte mândră că particip la Dr. Oetker Junior Trophy”.

Cei prezenți au degustat din torturile turneului preparate cu ingrediente pentru prăjituri de la Dr. Oetker, din Pizza Ristorante de la Dr. Oetker si Bambino Party de la Angelli.

Competiție aniversară Dr. Oetker Junior Trophy, care face parte din cadrul Tennis Europe U 14, categoria 1, se dispută pînă la sfârșitul acestei săptămâni.

La turneu au participat aproximativ 240 de sportivi din 25 de țări.

Sponsorul oficial al turneului organizat de Federația Română de Tenis este Dr. Oetker România, iar promotorul competiției este Harmony Advertising.

Informații despre turneu puteți afla pe juniortrophy.ro. Branduri: Pizza Ristorante și Paula Pudding de la Dr. Oetker si Bambino Party de la Angelli.

(Foto  – Facebook Tennis Stars)