Casă nouă… izolație nouă!

Sunteți gata să începeți proiectul de casă nouă?

După cum poate știți deja, când proiectați și construiți o locuință nouă, aveți multe de luat în considerare: de la podele, ferestre, până la vopsea (ca să amintim doar câteva exemple). Fiecare dintre acestea pot fi schimbate pe parcurs, dacă și când vă răzgândiți. Izolarea peretilor și a mansardei casei se numără printre cele mai importante decizii pe care le veți lua. Izolația pe care o instalați în pereți, la nivelul acoperișului/podului va rămâne în casă pentru toată viața acesteia!

De ce insistăm atât de mult pe această componentă? Deoarece izolarea este o mulțime de lucruri pentru o casă:

  • este o modalitate excelentă de a-ți proteja casa de daune care ar putea fi cauzate de schimbări drastice de temperatură sau umiditate,
  • menține casa în care locuiți confortabilă și, în cele din urmă
  • vă va economisi bani, pentru costurile de încălzire și răcire.

Vrei ca și casa ta nou construită să fie cât mai rentabilă, cât mai eficientă din punct de vedere energetic și cât mai confortabilă. Pentru a atinge acest obiectiv, alegerea izolației adecvate este vitală.

Alege izolarea cu celuloză pulverizată/suflată, perfectă pentru orice fel de construcții noi!  

De ce aleg tot mai mulți români celuloza?

Izolația de celuloză este o opțiune excelentă pentru noul tău proiect de construcție. Acest material de izolație pe bază de lemn reciclat este nu numai ecologic, ci conceput special pentru proiecte de construcții noi (case, cabane dar și clădiri de alt fel).

Izolația de celuloză aplicată prin pulverizare/suflare poate fi direcționată cu o mare precizie, pentru a reduce complet punțile termice ce pot reduce eficiența izolației pereților și a stopa scurgerile de aer. Datorită formei sale de pulverizare, izolația de celuloză elimină posibilitatea ca materialul să se așeze – o problemă care este des întâlnită cu alte materiale izolante. Mai mult, compușii din lemn de înaltă densitate din izolația de celuloză acționează ca un reductor de zgomot prin absorbția undelor sonore.

Infestarea cu mucegaiuri și dăunători este adesea o preocupare atunci când vine vorba de utilizarea materialelor naturale, însă formula Steico Floc de izolație cu celuloză este tratată cu borat pentru a acționa ca o măsură preventivă împotriva mucegaiului și a infestării cu insecte. Profesioniștii de la Izolatiinaturale.ro sunt foarte pregătiți și au experiență în toate aspectele legate de izolarea noilor construcții – te vor ajuta să alegi cea mai bună metodă de izolare pentru nevoile și bugetul tău, răspunzând la orice întrebări și îngrijorări pe care le ai cu privire la produsele disponibile.